Jelentkezz ingyenes próbaleckére!

ÓRATÍPUSOK
WOD

A nap edzését ( Workout Of the Day) edző vezetésével, csoportban ( maximum 12 fő) végzed el, gyakorlatilag ez a klasszikus CrossFit edzés. Minden gyakorlatot egyéni képességeidnek megfelelően módosítunk, így biztos lehetsz benne, hogy bármilyen korban és edzettségi állapottal teljesíteni tudod a feladatokat.

CrossCircle

Ez az óra ugyanúgy a CrossFit elveit követi, (folyamatosan változó, magas intenzitású funkcionális edzés) annyi különbséggel, hogy itt inkább a kondíciót próbáljuk javítani nehéz súlyok és nagy ügyességet kívánó gimnasztikai gyarkolatok nélkül.

Kids-Parents

50 perces óra, melyen szülők és gyermekek (4 éves kortól) közösen edzhetnek. Páratlan élményt nyújt mindkét félnek, ráadásul jól fejleszti a gyermekek ügyességén és állóképességén kívül az egyensúlyt, motorikus készségeket, továbbá magabiztosságot és pozitív hozzáállást ad a kihívásokhoz.

Mobility

45 perces mobilitást javító óra, melynek alapjai a jógából ismert nyújtó gyakorlatok, ezeket egészítjük ki a CrossFitre jellemző mobilizáló feladatokkal. Fő fókuszban a csípő és vállöv lazítása, a láb hátsó izomláncának nyújtása áll.

Skill&Drill

1,5 órás foglalkozás, melyen edzői vezetéssel és segítséggel szabadon gyakorolhatod azokat a feladatokat, melyekben fejlődni szeretnél (legyen az olimpiai súlyemelés vagy valamilyen nagy ügyességet igénylő gimnasztikai gyakorlat). Az óra második felében lehetőség nyílik a napi WOD teljesítésére is (önállóan), de ha szeretnéd, a teljes foglalkozást gyakorlással töltheted.

Senior

Ezt az óratípust elsősorban 55 év felettieknek ajánljuk. A Senior óra ugyanúgy a CrossFit alapelveit követi, azonban intenzitásban igazodik az idősebb korosztály igényeihez. Természetesen akkor is várunk erre az órára, ha nem vagy még 55 éves, de nagyon rég sportoltál utoljára, ezért szeretnéd magad lassan hozzászoktatni a mozgáshoz.